Het medische onderzoeksportaal

Log in of registreer voor deelname onderzoeken

Inloggen
Welkom op de vernieuwde website van Medcci
 
Op de website is  het nu mogelijk in te loggen met een OneKey Web Authentication account. Om de veiligheid van uw persoonlijke gegevens ook in de toekomst te kunnen waarborgen bieden onze onderzoekswebsites sinds enige tijd de mogelijkheid gebruik te maken van een OneKey Web Authenticatie account. Met dit account kunt u inloggen op al onze onderzoekswebsites.
 
Naast een verhoogde veiligheid biedt OneKey Web Authenticatie u:
  • Eén account voor alle aangesloten medische websites
  • De mogelijkheid eenvoudig een persoonlijk wachtwoord aan te maken en te beheren
  • Snel en gemakkelijk uw persoonlijke gegevens beheren
  • Toegang tot uw persoonlijke Docnet.com website
Hiermee  is de website ook direct geïntegreerd met Docnet.com, uw persoonlijke pagina  waar wij onder andere resultaten van de onderzoeken beschikbaar stellen. Uw persoonlijke  Docnet pagina  biedt u naast rapportages van onderzoeken  ook toegang tot het grootste intercollegiale netwerk in de zorg:
  • Sociale kaart; eenvoudig vinden van en contact opnemen met collega’s
  • Rapportages van onderzoeken uitgevoerd onder artsen
  • Online uw post ontvangen 
  • Overzicht van nascholingen binnen uw vakgebied 
Wat moet u hiervoor doen? 
Indien u nog geen OneKey Web Authenticatie account heeft kunt u bovenaan de pagina op de “registreren” knop klikken waarna u op de registratiepagina van OneKey Web Authenticatie komt.
 
Na registratie ontvangt u een e-mail met daarin een link om uw account te activeren. Gebruikt u een e-mailadres welke reeds bij ons bekend is dan kunt u direct inloggen en meedoen met de beschikbare onderzoeken. Is uw e-mailadres nog niet bekend dan is het mogelijk dat een van onze medewerkers contact met u opneemt om uw account te verifiëren.
 
Meer informatie over OneKey Web Authenticatie vindt u hier.
 
De onderzoeken worden uitgevoerd door QuintilesIMS (voorheen IMS Health). QuintilesIMS is een toonaangevende onderneming op dit gebied, wereldwijd actief in meer dan 60 landen. In Nederland leveren wij aan verschillende partijen op de medische markt een breed scala aan diensten. Veel medische professionals kennen ons van de Oranje Hand mailings en de uitnodigingen voor nascholingsprogramma’s. 
 
QuintilesIMS staat garant voor kwalitatief hoogwaardig onderzoek. Wij gaan uiterst zorgvuldig om met de gegevens en de informatie die u als medische professional beschikbaar stelt.

Log in om deel te nemen aan een van onze onderzoeken.
 
Vragen? Mail ons via info@medcci.nl of bel naar 035- 695 53 00

Copyright © 2013 IMS Technology Solutions Netherlands BV. All rights reserved

IMS Technology Solutions Netherlands BV, postbus 5085 1410 AB Naarden, Gooimeer 1e 1411 DC Naarden [email :info@doc-opinion.nl ]